• PRO TV
  • Ilinca Vandici, plina de energie fara cure de slabire

Ilinca Vandici, plina de energie fara cure de slabire

Ilinca Vandici, plina de energie fara cure de slabire

Prezentatoarea emisiunii CanCan TV, Ilinca Vandici, este protagonista pictorialului de coperta in noul numar “Ce se intampla, doctore?”. in editia de ianuarie-februarie a revistei, vedeta demonstreaza ca un corp armonios, pe care hainele XS vin ca turnate, se poate obtine si fara diete epuizante.

Secretul corpului meu este starea de bine, interioara si exterioara. E adevarat ca gena mostenita de la parinti ma ajuta, insa trebuie sa mentinem ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Aici intervin alimentatia sanatoasa, odihna, sportul, faptul ca nu fac excese de nici un fel, imi permit sa mananc orice, insa cu limite” marturiseste Ilinca Vandici.  Tanara nu a tinut niciodata cure de slabire, dar are cateva secrete care o ajuta sa se mentina in forma: sportul sub supravegherea unui antrenor, dar si gustarile care ii furnizeaza energie, precum banane si migdale.

O impatimita a sportului este si DJ Wanda, care adora iarna si miscarea in zapada. “Ma dau cu placa de 10 ani! Iubesc snowboarding-ul! Sunt pasionata de freeride si asta pentru ca stilul acesta, te lasa sa te bucuri de munte, de viteza. Ma vad pe partie cu placa si la 60 de ani!” a declarat DJ Wanda in noul numar al revistei “Ce se intampla, doctore?”.

 

Miscarea este un antidot perfect impotriva kilogramelor in plus, care se instaleaza dupa Sarbatori in contextul exceselor alimentare de la final de an. Dar si curele de detoxifiere, sub supravegherea specialistilor, pot stimula revenirea la greutate optima. si Valentina Pelinel apeleaza la ele, iar despre rezultatele acestor programe vorbeste in numarul de ianuarie-februarie al revistei “Ce se intampla, doctore?”.

Viitorul ingrijirii il reprezinta cosmetica regenerativa, scrie Oana Cuzino intr-un articol dedicat metodelor moderne de infrumusetare. Iar printre acestea, se numara si terapia Dracula, descrisa pe larg in “Ce se intampla, doctore?”.

Tot in numarul de ianuarie-februarie, cititoarele vor gasi remedii pentru problemele circulatorii de la nivelul membrelor inferioare, agravate de abuzul de muraturi si carne, dar si totul despre beneficiile unei plante mediteraneene, anghinarea, o adevarata comoara de substante benefice.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni