• PRO TV
  • De la barbat la femeie in trei ani. Cum arata acum tanarul: VIDEO

De la barbat la femeie in trei ani. Cum arata acum tanarul: VIDEO

De la barbat la femeie in trei ani. Cum arata acum tanarul: VIDEO

Un tanar australian a postat pe YouTube o inregistrare ce surprinde in fotografii transformarea sa din barbat in femeie. Metamorfozarea chipului este surprinsa in sute de fotografii, care demonstreaza modificarile ce survin atunci cand o persoana doreste sa-si schimbe sexul.




In descrierea videoclipului, inregistrat cu numele de iiGethii, autorul scrie ca imaginile surprind operatia de feminizare a fetei, un proces de trei ani care a fost comprimat intr-un minut si 43 de secunde, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

Prima fotografie dateaza din 8 decembrie 2009, in care apare un tanar in jur de 20 sau 21 de ani, in timp ce ultimele instantanee sunt de la sfarsitul anului 2012.

In toata aceasta perioada, tanarul a fost supus unor tratamente cu hormoni, dar si unor interventii chirurgicale, care au condus la schimbarea totala a formei fetei.

Potrivit site-ului facialfeminizationsurgery.info, procedura de transformare include operatii la fata, gat si cartilajul tiroidei. Unii medici efectueaza, de asemenea, transplant de par sau indepartarea definitiva a parului.

MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni