• PRO TV
  • Cum reactioneaza o pisica prima data cand vede zapada: VIDEO

Cum reactioneaza o pisica prima data cand vede zapada: VIDEO

Cum reactioneaza o pisica prima data cand vede zapada: VIDEO

Reactia unui motan care simte pentru prima data zapada sub picioare a devenit virala pe Youtube. Pisoiul Fletcher observa pentru prima data cum este sa mearga pe zapada si are o serie de reactii neasteptate.

Un britanic s-a gandit sa filmeze primul contact pe care motanul sau, Fletcher, l-a avut cu zapada.

Daca la prima vedere a zapezii Fletcher este un pic timid, pisoiul isi face curaj si incepe sa batatoreasca omatul in stanga si in dreapta, testand adancimea acestei noi descoperiri.

Pe masura ce isi da seama ca zapada de sub picioarele sale nu reprezinta un pericol, Fletcher se aventureaza in intreaga curte a casei si ia la rand fiecare metru patrat al perimetrului.

La un moment dat, motanul reuseste sa isi dea seama ca zapada din curte provine de undeva de sus si priveste curios catre cer. Momentul nu dureaza prea mult, deoarece Fletcher trece din nou la alergat si batatorit zapada.

"Am vrut sa verific curtea din spatele casei mele. Cu ocazia asta am decis sa ii fac cunostinta lui Fletcher cu zapada si sa filmez toata treaba", spune britanicul care a incarcat filmuletul pe Youtube.

Filmul cu Fletcher care face cunostinta pentru prima data cu zapada a avut mare succes, acesta strangand peste 1 milion de vizualizari.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni