• PRO TV
  • Cele mai extravagante locuri din lume unde poti sa iei cina. Te poti astepta sa te serveasca o maimuta sau sa cobori la 300 de metri sub pamant. FOTO

Cele mai extravagante locuri din lume unde poti sa iei cina. Te poti astepta sa te serveasca o maimuta sau sa cobori la 300 de metri sub pamant. FOTO

Cele mai extravagante locuri din lume unde poti sa iei cina. Te poti astepta sa te serveasca o maimuta sau sa cobori la 300 de metri sub pamant. FOTO

Cum ti se pare ideea de a lua cina intr-un restaurant aflat intr-o pestera sau unde doua maimute vin si iti aduc mancarea?

Vezi in galeria foto toate imaginile.

Aflat in Quezon, una dintre provinciile din Filipine, Villa Escudero este un restaurant cu incaperi foarte confortabile unde esti invaluit intr-o atmosfera exotica. Cu toate acestea, faima internationala a acestui restaurant a fost adusa de faptul ca poti savura o masa la poalele unei cascade.

Daca in mod normal apropierea de o cascada poate fi periculoasa, acest lucru nu se intampla si aici. Dimpotriva, oamenii sunt incurajati sa se descalte si sa se apropie cat mai mult de apa. Aici poti manca preparate filipineze in timp ce apa cascadei iti uda picioarele.

The salt & Sill
este un restaurant minimalist cu 23 de camere unde poti manca produse proaspete din peste. Fiecare camera are un spatiu special amenajat pentru cei care vor sa stea afara. Ce ar trebui mentionat este faptul ca restaurantul este unul plutitor si se afla pe un lac.



In Finlanda, Lohja exista un restaurant situat intr-o mina, unde clientii se inghesuie sa vina sa guste preparatele lui Chef Timo Linnamaki. Ideea de gati mancare in astfel de conditii i s-a parut interesanta bucatarului care sustine ca este cel mai ciudat loc in care a preparat vreodata mancare. Mina in care este amplasat restaurantul are 115 ani si este la aproximativ 380 metri sub pamant.

The Kayabukiya Tavern este un local in care se gateaste mancare traditionala japoneza. Special la acest restaurant este faptul ca proprietarul detine doua maimute care sunt angajate in restaurant. Cele doua sunt imbracate in pantaloni si camasi si duc bauturile clientilor.



Vezi in galeria foto restaurante amplasate in avioane, seifuri de banci sau pesteri.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni