• PRO TV
  • Marilyn Manson si-a speriat teribil fanii. A lesinat pe scena, in plin concert

Marilyn Manson si-a speriat teribil fanii. A lesinat pe scena, in plin concert

Marilyn Manson si-a speriat teribil fanii. A lesinat pe scena, in plin concert

Rockerul american Marilyn Manson a lesinat pe scena, miercuri seara, in timpul unui concert pe care il sustinea in Canada.

Muzicianul american interpreta piesa "Beautiful People", in cadrul concertului pe care il sustinea in orasul canadian Saskatoon, in momentul in care s-a oprit din cantat, s-a intors cu spatele la public si a inceput sa mearga impleticit pe scena, informeaza TMZ, citat de Mediafax.

Spectatorii au fost derutati la inceput, intrucat muzicienii din trupa celebrului rocker continuau sa cante, insa au inteles destul de repede ca nu era vorba de o gluma, atunci cand doi angajati din echipa tehnica au intrat pe scena si l-au ajutat pe Marilyn Manson sa se ridice, conducandu-l apoi in culise.

Potrivit unor informatii ramase deocamdata neconfirmate, rockerul american ar fi vomitat pe scena, insa imaginile prezentate pe site-ul TMZ.com nu sunt suficient de clare pentru a confirma acest lucru.

Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina. Printre hiturile sale se numara "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" si "Beautiful People".

In 2007, Marilyn Manson a concertat si la Bucuresti, la prima editie a festivalului B'estfest. Numele lui de scena este o combinatie intre doua simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actrita Marilyn Monroe si criminalul psihopat Charles Manson.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni