• PRO TV
  • Cele mai scandaloase aparitii la Premiile Grammy. Ce nu vom mai vedea in 2013 pe scena sau pe covorul rosu: FOTO

Cele mai scandaloase aparitii la Premiile Grammy. Ce nu vom mai vedea in 2013 pe scena sau pe covorul rosu: FOTO

Cele mai scandaloase aparitii la Premiile Grammy. Ce nu vom mai vedea in 2013 pe scena sau pe covorul rosu: FOTO

In acest an, CBS, postul care va transmite gala premiilor Grammy, vrea sa puna in aplicare un nou regulament cu privire la tinutele purtate de vedete in seara show-ului.

Astfel, rochiile transparente, costumele cu tanga sau floricelele care acopera doar partile estentiale ale sanilor devin istorie. "Va rugam, asigurati-va ca fesele si sanii sunt acoperiti intr-un mod adecvat", se afirma intr-un comunicat CBS.





"Costumele care implica o lenjerie de tipul tanga sunt problematice. Va rugam sa evitati expunerea feselor goale. Sanii goi - din lateral sau din fata - reprezinta si ei o problema. Va rugam sa nu purtati haine transparente, prin care ar putea sa se vada sfarcuri feminine. Va rugam ca regiunea genitala sa fie acoperita intr-un mod adecvat", au adaugat directorii postului CBS.

"Evitati identificarea comerciala si tricourile cu numele unor produse sau branduri. Mesajele in limbi straini imprimate pe haine trebuie sa dispara. Obscenitatea totala sau partiala de pe articolele vestimentare reprezinta o chestiune inacceptabila pentru o transmisiune televizata", se indica in acelasi mesaj.





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni