• PRO TV
  • La CSID Doinita Oancea este fidela trucurilor de infrumusetare naturale

La CSID Doinita Oancea este fidela trucurilor de infrumusetare naturale

La CSID Doinita Oancea este fidela trucurilor de infrumusetare naturale

Dorinta femeilor de a fi frumoase si atragatoare nu traverseaza niciodata crize economice si nici nu intra in greva. Poate tocmai de aceea, 90% dintre femei nu renunta la cosmetice pe timp de criza si tot mai multe folosesc produse complet naturale.

Frumoasa Doinita Oancea, cea care da viata Minodorei in serialul de comedie State de Romania, difuzat de Pro Tv, dezvaluie sambata, 31 octombrie, in Ce se intampla, doctore? ca terapiile bio sunt preferatele sale. Aplicarea fructelor direct pe piele este trucul de infrumusetare care o salveaza cel mai des, dupa ce suporta machiajul de film.
 
Un aspect fizic de invidiat se obtine si cu o alimentatie corespunzatoare. Pentru ca painea este unul dintre alimentele de baza, este extrem de important ca ea sa fie suta la suta sanatoasa. In aceeasi editie a emisiunii Ce se intampla, doctore?, Oana Cuzino coace in bucataria personala paine, facuta cu ajutorul unui aparat special si dupa o reteta traditionala. Preocupata de un stil de viata cat mai sanatos, Oana chiar a fost la cursuri de gatit.

Vedeta Pro Tv nu a stat numai in bucatarie, ci s-a si intalnit cu patru dintre participantii la concursul Poftiti la slabit, lansat acum doi ani de emisiunea Ce se intampla, doctore?. Cine se mai indoia de faptul ca vointa poate schimba destine, va vedea ca una dintre concurente, care a intrat in concurs obeza, este acum antrenor de fitness.

Vineri in platoul "Dansez pentru tine" va fi de-a dreptul electrizat de prezenta a doi actori plini de energie si umor ce pot fi admirati in serialul “ State de Romania” de la Pro Tv. Doinita Oancea si Octavian Strunila, alias Minodora si Stiven din serialul "State de Romania" de la Pro Tv, au pregatit pentru vineri un dans special, un electric boogie cu influente de dans tiganesc conceput de coregraful Lilian Caraus care-i si pregateste la dans pe talentatii actori.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni