• PRO TV
  • Secretul Biancai Dragusanu, pe care nici macar Victor Slav nu-l cunostea. Toata viata i-a fost frica de ce i se intampla

Secretul Biancai Dragusanu, pe care nici macar Victor Slav nu-l cunostea. Toata viata i-a fost frica de ce i se intampla

Secretul Biancai Dragusanu, pe care nici macar Victor Slav nu-l cunostea. Toata viata i-a fost frica de ce i se intampla

Credeai ca stii totul despre Bianca Dragusanu? Are un secret pe care nici macar iubitul ei, Victor Slav, nu-l cunoaste. Toata viata i-a fost frica de acest lucru bizar care i se intampla.

Bianca Dragusanu surprinde prin aparitii de senzatie, dar pastreaza departe de ochii si urechile presei multe lucruri misterioase despre ea.

Cand toata lumea credea ca a aflat tot, Bianca face dezvaluiri neasteptate.

Cancan.ro a aflat ca Bianca a dezvaluit un secret bine ascuns, despre care nu a vorbit niciodata pana acum. Este vorba despre un punct sensibil, care ii da senzatii interesante roscatei.

Acesta este situat in zona claviculei. Cand este stresata si obosita, Bianca il atinge si imediat se relaxeaza, dobandind in orice situatie o stare de bine.

Nu de putine ori i s-a intamplat ca dupa o zi lunga si istovitoare sa adoarma, dupa ce in joaca si-a atins punctul respectiv.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni