• PRO TV
  • El face minuni cu chitara, tatal lui, medic, face minuni in Afganistan. Povestea pustiului blond de la "Romanii au talent": VIDEO

El face minuni cu chitara, tatal lui, medic, face minuni in Afganistan. Povestea pustiului blond de la "Romanii au talent": VIDEO

El face minuni cu chitara, tatal lui, medic, face minuni in Afganistan. Povestea pustiului blond de la "Romanii au talent": VIDEO

Adrian Aron, un pusti de 14 ani din Zalau, a facut senzatie vineri la emisiunea "Romanii au talent", de la PRO TV. El a cantat la chitara o piesa compusa de tatal sau, reusind sa smulga lacrimile si aplauzele tuturor.

"Tata mi-a propus sa cant la chitara, iar in scurt timp l-am depasit. Acum sunt cel mai bun chitarist din familie. Mi-as fi dorit sa fie aici, dar este plecat in Afganistan intr-o misiune. Este medic militar", a spus Adrian in fata salii, inainte de primele acorduri ale piesei "Plange o chitara", pe care tatal sau a compus-o in urma cu multi ani, pe vremea cand era tanar si indragostit.

Interpretarea pustiului, dar si faptul ca intreaga sa prestatie a fost ascultata prin telefon de tatal sau, au impresionat sala intreaga, precum si pe juratii. El a primit trei de DA si va merge in etapa urmatoare a concursului de talente de la PRO TV.

Dincolo de emotiile din sala, momentul lui Adrian de pe scena avand o incarcatura speciala, si povestea familiei sale este una tulburatoare. Tatal lui, maiorul Daniel Aron, si-a petrecut ultimii ani mai mult plecat de acasa, in teatrele de operatiuni din Afganistan, in principal in provincia Qalat.

Maiorul Daniel Aron este medicul-sef al Detasamentului romanesc si este foarte apreciat pentru activitatea sa, fiind sufletul tuturor actiunilor umanitare. Astfel, pe langa programele medicale care au ca scop prevenirea imbolnavirilor si salvarea vietilor soldatilor romani si ai aliatilor, el a investit multa energie in programele de tratament dedicate populatiei afgane.



Vezi mai multe imagini pe cancan.ro

Mai mult, potrivit presei militare, maiorul Aron a initiat in Afganistan si programe de instruire sanitara a militarilor, de tipul "Life Saver". Actiunile sale nu au ramas fara ecou, el fiind apreciat atat de superiori, cat si de aliatii americani. 

Dupa ce, vineri seara, prestatia sa lui Adrian a fost vazuta de peste 6 milioane de romani, pustiul a avut ieri parte de o noua bucurie, tatal sau intorcandu-se din misiunea din Afganistan, impreuna cu Batalionul 30 Vanatori de Munte.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni