• PRO TV
  • Din fetita inocenta s-a transformat in diva sexy! Cum arata Nicoleta Luciu in copilarie: FOTO

Din fetita inocenta s-a transformat in diva sexy! Cum arata Nicoleta Luciu in copilarie: FOTO

Din fetita inocenta s-a transformat in diva sexy! Cum arata Nicoleta Luciu in copilarie: FOTO

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai sexy vedete autohtone si reuseste sa-si mentina silueta de invidiat, pe care si-a recapatat-o cu mult efort dupa ultima sarcina.

Bruneta pare sa treaca prin nostalgia anilor de copilarie si a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine care o infatiseaza pe vremea cand era o micuta bucalata, cu parul tuns scurt. "Am gasit o poza de cand eram micuta...Ce repede trece timpul!", a scris Nicoleta pe reteaua de socializare.

Fanii vedetei au remarcat cat de mult seamana fiul cel mare al brunetei cu ea: "Aveai acelasi chip pe care il are Zsolt Jr", i-au transmis prietenii.

In liceu, Nicoleta nu avea nimic din stralucirea divei care este astazi. Vedeta a mai publicat pe contul ei de Facebook o fotografie de pe vremea cand era la liceu, in clasa a 9-a.

"Ani de liceu! Eu împreuna cu verisoara mea Ana in clasa a 9 a" a fost mesajul pe care Nicoleta Luciu l-a adaugat la poza pe care a urcat-o pe pagina ei de Facebook.

In poza, Nicoleta este imbracata foarte cuminte si pare mai mica decat era. Cu o bentita alba, breton si par cret, vedeta este aproape de nerecunoscut.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni