• PRO TV
  • Paris Jackson si-a schimbat din nou look-ul: de la fetita cuminte, la pustoaica rebela. Cum arata acum fiica lui Michael

Paris Jackson si-a schimbat din nou look-ul: de la fetita cuminte, la pustoaica rebela. Cum arata acum fiica lui Michael

Paris Jackson si-a schimbat din nou look-ul: de la fetita cuminte, la pustoaica rebela. Cum arata acum fiica lui Michael

Paris Jackson, unul dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson, se maturizeaza pe zi ce trece. Desi are doar 14 ani, Paris a inceput deja sa ia decizii dramatice in ceea ce priveste infatisarea sa, aceasta apeland recent la o noua schimbare de look.

Publicatia americana Huffington Post  scrie ca fiica lui Michael Jackson a apelat din nou la o noua schimbare drastica de look. Adolescenta a tot practicat in ultima perioada diverse schimbari de ordin vestimentar si estetic, dar de aceasta data Paris pare sa fi apelat la o infatisare ceva mai exagerata. 



Recent, Paris Jackson a postat, pe contul sau de Twitter, o fotografie in care apare cu o tunsoare specifica stilului muzical rock, culoarea parului fiind de un negru inchis. Pe deasupra, adolescenta poarta, in aceasta fotografie, un tricou Pink Floyd. 

Pe spatele tinerei, pe omoplatul drept al acesteia, se poate vedea un tatuaj destul de mare. Publicatia americana specifica faptul ca acest tatuaj ar putea fi unul real, deoarece, in luna august a anului trecut se spunea ca Paris ar vrea sa isi faca un tatuaj in memoria tatalui sau.

Paris Jackson nu a specificat, in postarea sa de pe Twitter, daca acest tatuaj este intradevar real sau nu, si nici daca noua frizura, acompaniata de un machiaj foarte strident, sunt sau nu lucruri doar temporare.

Adolescenta de 14 ani si-a facut mai multe schimbari de look in ultima perioada, in cautarea stilului care sa o defineasca cel mai bine:



MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni