• PRO TV
  • Actrita cu cel mai invidiat corp din Marea Britanie a renuntat la haine in primul ei pictorial sexy. Cum a reactionat iubitul ei gelos

Actrita cu cel mai invidiat corp din Marea Britanie a renuntat la haine in primul ei pictorial sexy. Cum a reactionat iubitul ei gelos

Actrita cu cel mai invidiat corp din Marea Britanie a renuntat la haine in primul ei pictorial sexy. Cum a reactionat iubitul ei gelos

Michelle Keegan face parte din distributia “Coronation Street”, cel mai longeviv serial din Marea Britanie (ruleaza inca din 1960, echivalentul a “Tanar si nelinistit”) si a fost desemnata anul trecut cea mai sexy vedeta dintr-un serial englezesc.

Actrita in varsta de 25 de ani este o aparitie eleganta oriunde si oricand, fie ca merge la evenimente mondene sofisticate, fie ca iese la restaurant sau la shopping. Spre deosebire de colegele sale de generatie, vedeta prefera, indiferent de situatie, hainele decente si cu bun gust.

Singurele exceptii le face in vacante, cand nu ezita sa-si puna in valoare formele perfecte in costume de baie sexy, sau, mai nou, pentru o revista pentru barbati, a carei oferta de a poza semi-dezbracata a acceptat-o de curand.



Decizia ei nu a fost nici pe placul iubitului ei, nici pe cel al posibilei viitoare soacre. Michelle Keegan este intr-o relatie de cateva luni cu Mark Wright, 26 ani, o vedeta de televiziune din Marea Britanie. "Mark crede ca Michelle are un corp fantastic, dar este gelos si nu vrea ca ea sa mai aiba astfel de pictoriale indraznete. Vrea sa o tina numai pentru el", a declarat un prieten comun pentru Star magazine.





De altfel, mama iubitului ei si potentiala soacra a tinut sa dea si ea o declaratie in presa, scrie dailymail.co.uk: "Baiatul meu este mai de moda veche si s-ar putea sa-l deranjeze ca alti barbati o vad pe iubita lui in asemenea ipostaze. Dar, atata timp cat nu se dezbraca de tot, lucrurile sunt in regula", a spus Carol, care a adaugat, insa, ca i-ar placea la nebunie ca fiul ei sa o ia de sotie pe Michelle. 

Sursa foto: Splash news / Getty Images / FHM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni