• PRO TV
  • In videoclipuri, superbe. Pe scena, cu celulita si vergeturi. Nici macar Beyonce, Jennifer Lopez sau Shakira nu sunt perfecte. Vezi dovada

In videoclipuri, superbe. Pe scena, cu celulita si vergeturi. Nici macar Beyonce, Jennifer Lopez sau Shakira nu sunt perfecte. Vezi dovada

In videoclipuri, superbe. Pe scena, cu celulita si vergeturi. Nici macar Beyonce, Jennifer Lopez sau Shakira nu sunt perfecte. Vezi dovada

Daca in videoclipuri sau in reviste Photoshopul face legea, in momentul cand paparazzii le ochesc cu aparatele lor foto, vedetele raman fara aparare.

La peste 40 de ani, Jennifer Lopez si Celine Dion au siluete de invidiat, ceea ce le permite sa poarte outfituri extrem de sexy. Insa nu intotdeauna pielea lor arata asa cum ar trebui. Cele doua cantarete au fost suprinse intr-un moment in care picioarele lor sunt departe cea mai buna conditie.

Si frumoasa Shakira a fost fotografiata dintr-un unghi nu tocmai convenabil, care ii lasa la vedere vergeturile de pe posterior.

Multa vreme, greutatea lui Britney Spears a fluctuat. Desi acum este mult mai tonifiata, in urma cu putin timp colaceii si sunculitele ii atarnau dizgratios in timpul concertelor.

Ke$ha nu pare sa fie complexata de felul in care arata, altfel nu s-ar afisa la plaja intr-o asa forma nedorita de o femeie de varsta ei.

Vezi GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni