• PRO TV
  • Si-a propus sa faca 89 de fapte bune, din dragoste pentru bunica ei. Gestul unei adolescente de 18 ani a impresionat mii de oameni

Si-a propus sa faca 89 de fapte bune, din dragoste pentru bunica ei. Gestul unei adolescente de 18 ani a impresionat mii de oameni

Si-a propus sa faca 89 de fapte bune, din dragoste pentru bunica ei. Gestul unei adolescente de 18 ani a impresionat mii de oameni

O adolescenta din Ohio, afectata de moartea strabunicii sale de 89 de ani, de care era foarte atasata, si-a propus sa o omagieze intr-un fel inedit.

In urmatoarele 18 luni, Samantha Manns, 18 ani, intentioneaza sa faca faca 89 de fapte bune in memoria strabunicii sale, Virginia, pe care si-o aminteste ca pe o persoana buna, cu un suflet mare, mereu atenta la nevoile celorlalti.

Ultimele ei cuvinte au fost: “Nu vreau sa fie nimeni suparat”, si totusi eu am fost foarte suparata cateva zile”, a povestit Samantha, care a adaugat ca, daca ea nu poate fi fericita deocamdata, atunci macar sa aduca fericire in vietile altor oameni.

Si-a lansat planul in februarie, cand a platit la McDonald's pranzul clientului care astepta la coada, in spatele ei. Nu a costat-o decat 5 dolari, a fost un gest simplu, dar omul respectiv a fost impresionat pana la lacrimi.

Cateva zile mai tarziu, a repetat fapta buna la alt magazin, apoi a donat mai multe lucruri unei asociatii care se ocupa de protectia animalelor si a pregatit ea insasi un tort pentru ziua unui prieten. Vazand cat de multa bucurie aduc aceste gesturi mici, Samantha s-a hotarat intre timp sa ii inspire si pe altii sa faca fapte bune si si-a deschis o pagina de Facebook, 89 Acts of Kindness.

Mii de oameni s-au declarat impresionati de gestul Samanthei si i-au laudat initiativa. "Daca toata lumea ar face asta, lumea ar fi un loc mai bun!", "Ce om minunat esti! Povestea asta mi-a inseninat ziua, multumesc" sau "Inca o fapta buna - m-ai facut sa zambesc" ii scriu fetei oameni din toata lumea.

In prezent, Samantha Manns este studenta la facultatatea de medicina veterinara si lucreaza part-time la un salon de tatuaje, unde vrea sa ii aduca inca un omagiu strabunicii sale, facandu-si un tatuaj cu portretul ei, pe bratul stang.

Sursa

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni