• PRO TV
  • Prima dragoste a lui Smiley a fost "Miss Boboc". Ai vazut-o, probabil, si tu de multe ori, pentru ca a aparut intr-un videoclip al artistului

Prima dragoste a lui Smiley a fost "Miss Boboc". Ai vazut-o, probabil, si tu de multe ori, pentru ca a aparut intr-un videoclip al artistului

Prima dragoste a lui Smiley a fost "Miss Boboc". Ai vazut-o, probabil, si tu de multe ori, pentru ca a aparut intr-un videoclip al artistului

Smiley s-a indragostit serios, prima oara, de o colega de liceu, care a castigat concursul "Miss Boboc", insa s-a chinuit timp de un an sa o cucereasca.

Smiley s-a indragostit pentru prima data in clasa a IX-a, de o colega pe nume Olivia. Tanara a castigat concursul "Miss Boboc".

Pe atunci, artistul nu facea furori in randul fetelor si timp de un an s-a chinuit sa o cucereasca. Pana la urma, cei doi au ajuns sa formeze unul dintre cele mai frumoase cupluri din liceu.

Relatia lor s-a terminat odata cu absolvirea liceului, insa au ramas in relatii amiabile, drept dovada ca au jucat rolul de iubiti in videoclipul "Oare stii", Olivia punand, astfel, umarul la dezvoltarea carierei lui muzicale.

"Prima mea dragoste din liceu era o fata frumoasa, desteapta, devreme acasa. Tin inca legatura cu ea, normal", declara prezentatorul show-ului "Romanii au talent" in urma cu doar cateva luni.

Sursa: ProTV MagazinGallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni