• PRO TV
  • Ea este singura vedeta din Romania care nu a avut nevoie de niciun retus, atunci cand a pozat goala in revista cu iepurasi: FOTO

Ea este singura vedeta din Romania care nu a avut nevoie de niciun retus, atunci cand a pozat goala in revista cu iepurasi: FOTO

Ea este singura vedeta din Romania care nu a avut nevoie de niciun retus, atunci cand a pozat goala in revista cu iepurasi: FOTO

Nicoleta Luciu are acum 4 copii, este casatorita cu Zsolt Csergo si este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Pe vremuri, insa, facea furori la concursurile de Miss si ulterior in pictorialele incendiare din revistele pentru barbati.

Dan Boerescu, fostul director al revistei Playboy, a declarat ca, intr-o lume in care femeile sunt perfecte doar in reviste, cu ajutorul Photoshopului, Nicoleta Luciu a fost singura vedeta care nu a avut nevoie de niciun retus (v. POZE in GALERIA FOTO de mai jos).

"In primele pictoriale, Nicoleta avea un corp la care nu aveai ce sa modifici. Asa ca pozele reflectau pura realitate si atat", a declarat Boerescu, potrivit Cancan.ro.

In anul 1999, Nicoleta Luciu a reusit sa castige titlul de Miss Romania, experienta dupa care notorietatea ei a crescut uluitor. In trecut, Nicoleta Luciu a declarat ca nici macar nu isi dorise acest premiu care a lansat-o.

Ea a ajuns sa pozeze in Playboy, a facut parte din trupele Alize si Laguna, in prezent avand o cariera solo.

A fost si la castingurile postului acasa, a convins ca e talentata si a fost distribuita in mai multe roluri in diverse telenovele, precum: "Inima de tigan", "Iubire si onoare" si "Regina".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni