• PRO TV
  • 10 lucruri pe care nu le stiai despre Jason Statham. Isi face aproape toate cascadoriile singur si are o logodnica model

10 lucruri pe care nu le stiai despre Jason Statham. Isi face aproape toate cascadoriile singur si are o logodnica model

10 lucruri pe care nu le stiai despre Jason Statham. Isi face aproape toate cascadoriile singur si are o logodnica model

Afla 10 detalii din viata lui Jason Statham, pe care doar fanii inraiti ai actorului le stiau despre el.

1. Este scufundator olimpic si a facut parte din Echipa Nationala Britanica de Scufundari. In anul 1992 a terminat pe locul al 12-lea in Campionatul Mondial de Scufundari.

2. A renuntat o vreme la domeniul divertismentului, atunci cand un agent i-a facut legatura cu compania de haine French Connection.

3. La French Connection l-a cunoscut pe Guy Ritchie care avea un proiect de film si avea nevoie de un actor care sa joace rolul unui sarlatan uns cu toate alifiile. Dupa ce a aflat despre trecutul lui Jason Statham, care la un moment dat a vandut la negru produse contrafacute, Guy Ritchie l-a distribuit si in "Lock, Stock and Two Smoking Barrels".

4. In 2002, in filmul "Transporter" si-a realizat aproape toate cascadoriile singur, inclusiv urmaririle, scufundarile si luptele din film.

5. Jason este foarte bine antrenat in arte martiale mixte si e expert in kickboxing.

6. A avut o relatie de cativa ani cu actrita si modelul Kelly Brook, iar acum este logodit cu modelul Rosie Huntington-Whiteley.

7. Cand a fost intrebat de premiul Oscar, el a declarat: "NU vei lua niciodata un astfel de premiu pentru "Crank" si in niciun caz daca joci in filmele in care joc eu".

8. A declarat despre Sylvester Stallone: "Este o persoana care impune respect si daca faci asta totul merge ca uns".

9. In 2007 i s-a oferit rolul Agentului 47 din filmul "Hitman", dupa ce Vin Disel a iesit din proiect. Timothy Olyphant a jucat pana la urma in film.

10. A fost vocea lui Tybalt in filmul "Gnomeo & Juliet".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni