• PRO TV
  • In premiera la TV, Selena Gomez isi lanseaza noul single "Come & Get it" pe scena "MTV Movie Awards 2013"

In premiera la TV, Selena Gomez isi lanseaza noul single "Come & Get it" pe scena "MTV Movie Awards 2013"

In premiera la TV, Selena Gomez isi lanseaza noul single "Come & Get it" pe scena "MTV Movie Awards 2013"

Aceasta editie a premiilor va difuzata live la MTV Romania in noaptea dintre 14 spre 15 aprilie.

 

Selena Gomez va interpreta noul single, “Come & Get It,” pentru prima oara la TV in timpul premiilor MTV Movie Awards 2013, care vor fi difuzate live la MTV Romania, in noaptea din 14 spre 15 aprilie la ora 4.30.  

“Come & Get It” este primul single de pe viitorul album al artistei, ce va fi lansat in aceasta vara. Incanta ca va performa pe scena MTV Movie Awards si ca aici va lansa aceasta piesa, ea promite o aparitie surprinzatoare, mai ales dupa ce a luat o pauza muzicala. 

Vreau ca acest album sa reprezinte un alt nivel in cariera mea. Tocmai de aceea, pentru prestatia de pe scena MTV Movie Awards voi incerca sa fac lucruri cu care oamenii nu sunt obisnuiti, in ceea ce ma priveste

In acest an actrita Emma Watson este nominalizata la trei categorii, “Best Female Performance,” “Best Kiss” and “Best Musical Moment” pentru rolul din “The Perks of Being a Wallflower". Ea are o concurenta serioasa la prima categorie - Anne Hathaway, pentru rolul din Les Miserables sau Mila Kunis cu personajul din “Ted”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni