• PRO TV
  • Petrece pana dimineata in cluburi, dar sustine ca este bolnava. Gestul facut de Rihanna care i-a infuriat la culme pe fani

Petrece pana dimineata in cluburi, dar sustine ca este bolnava. Gestul facut de Rihanna care i-a infuriat la culme pe fani

Petrece pana dimineata in cluburi, dar sustine ca este bolnava. Gestul facut de Rihanna care i-a infuriat la culme pe fani

Rihanna este una dintre cele mai active vedete atunci cand vine vorba de viata de noapte si petrecerile pana dimineata in cluburile selecte.

Desi este fotografiata de paparazzi aproape zilnic distrandu-se alaturi de prieteni si publica adeseori pe contul sa de Twitter fotografii de la petrecerile la care merge, Rihanna si-a anulat concerul din Houston, Texas, motivand ca are probleme cu sanatatea.

"Sunt bolnava inca de la concertul din San Diego.Am continuat sa muncesc pentru ca m-am gandit ca imi vor fi suficiente doua zile de recuperare dupa concertul din Las Vegas, dar am dat-o in bara. Acele doua zile au fost un iad, iar ziua de astazi nu e cu nimic diferita. Sunt trista si dezamagita.", a scris artista pe Instagram.

Cu toate acestea, fanii Rihannei au fost furiosi pe decizia de a amana concertul si i-au reprosat vedetei ca petrece prea mult si ca acesta ar fi motivul pentru care nu isi poate indeplini responsabilitatile.

Vedeta nu a dezvaluit nimic despre boala de care sufera, dar in trecut au existat speculatii cum ca alcoolul pe care il consuma des i-ar fi subrezit sanatatea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni