• PRO TV
  • Este una dintre putinele vedete de la Hollywood care nu isi injecteaza Botox. Cum arata Brooke Shields, starul din "Laguna albastra", la 47 de ani

Este una dintre putinele vedete de la Hollywood care nu isi injecteaza Botox. Cum arata Brooke Shields, starul din "Laguna albastra", la 47 de ani

Este una dintre putinele vedete de la Hollywood care nu isi injecteaza Botox. Cum arata Brooke Shields, starul din "Laguna albastra", la 47 de ani

Atunci cand admiram actritele americane pe covorul rosu al diverselor evenimente avem puternica impresie ca fie au descoperit elixirul tineretii vesnice, fie ca pot opri timpul in loc.

Chiar daca in Los Angeles sunt la moda tot timpul anului fruntile perfect netede si ochii lipsiti de orice urma de rid, indiferent de varsta femeilor, Brooke Shields, nascuta si crescuta in New York, demonstreaza ca poti imbatrani frumosi si natural, in acelasi timp.

Vedeta a fost surprins de paparazzi luni dimineata, in New York, in cursul unei iesiri la cumparaturi.Desi s-a machiat, fata lui Brooke a aratat clar semnele timpului si ale diverselor expresii faciale pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Fotografii au putut surprinde, astfel, atat liniile fine de pe fruntea vedetei, cat si ridurile de tip "laba gastei" din jurul ochilor ei, ca si ridurile de expresie din jurul gurii.

Brooke, care va implini 48 de ani luna viitoare, a si declarat la un moment dat intr-un interviu ca intentioneaza sa imbatraneasca natural si cu gratie.

CIteste si:

Google sarbatoreste ZIUA PAMANTULUI 2013 cu un Doodle

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni