• PRO TV
  • Andreea Mantea, dezvaluire indecenta: "Lui Stefan ii place..." Citeste continuarea

Andreea Mantea, dezvaluire indecenta: "Lui Stefan ii place..." Citeste continuarea

Andreea Mantea, dezvaluire indecenta: "Lui Stefan ii place..." Citeste continuarea

Aflati la un eveniment monden, cei doi indragostiti au fost complimentati pentru tinutele pe care au ales sa le poarte, insa nu hainele sunt cele care il atrag pe Stefan la iubita sa.

"Lui Stefan ii place cel mai mult sa ma vada dezbracata", a raspuns Andreea Mantea cand a fost intrebata cum ii place castigatorului de la "Vocea Romaniei" sa o vada imbracata, scrie Showbiz.ro.

ProTV cauta din nou "Vocea Romaniei". Inscrie-te si tu la preselectii!




In urma cu putin timp, Stefan Stan si-a luat inima in dinti si a cerut-o pe Andreea Mantea de sotie. Cristian Popescu Piedone si sotia sa le vor fi nasi celor doi.

Stefan Stan a cerut-o in casatorie ca-n filme pe Andreea Mantea. Reactia brunetei a fost:"Ti-am mai zis o data !"



Catalin Maruta nu s-a putut abtine sa nu ii faca, insa, si o farsa lui Stefan Stan inainte de a se casatori. El impreuna cu Piedone i-au schimbat inelul cu unul mai vechi si l-au pacalit pe cantaret. 

Imediat dupa cerere, Stefan a declarat ca toata ziua a primit mesaje de la toata lumea, care il intreba: "Cum, ma, sa iei tu decizii de-astea, pripite, baiatule."

Stefan a marturisit ca atat el, cat si Andreea Mantea sunt gelosi, dar ca nu i-a cautat vreodata in telefon.

Adevarata surpriza a venit abia spre finalul emisiunii




Stefan Stan a vorbit si despre... fosta lui sotie, americanca get-beget. In urma cu un deceniu, Stefan Stan isi incerca norocul in Statele Unite. Visa la o cariera muzicala peste Ocean.

Iubita lui de la acea vreme locuia in America, iar el a urmat-o. Stefan s-a si casatorit cu cea despre care credea ca ii va fi alaturi toata viata.

Cu toate acestea, visul american a durat numai 6 ani. Stefan s-a izbit de esecuri pe plan muzical, care in cele din urma i-au erodat si casnicia.

Andreea Mantea pare sa fi fost foarte deranjata, pentru ca l-a sunat in timp ce era IN DIRECT, sa ii spuna sa nu mai ofere astfel de detalii.
 

Dragostea trece prin... Paris! Spune-i "Te iubesc" si castigi o excursie pentru doi in orasul dragostei!

Spune mai des "Te iubesc" celor din jurul tau. Si fa-i si pe altii sa o spuna. Caci un simplu "Te iubesc" poate fi un pas mic catre o mare aventura. Iar noi adunam si numaram toti pasii si impreuna cucerim cele mai inalte varfuri ale lumii.

1 pas = 1 "Te iubesc". Strangem 60.000 de pasi pentru a cuceri Everestul!

Intra aici si poti castiga si tu o excursie la Paris! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni