• PRO TV
  • Adevarul despre silueta Loredanei. Uite cum arata imbracata intr-un costum de baie extrem de sexy: "Arati ca la 20 de ani"

Adevarul despre silueta Loredanei. Uite cum arata imbracata intr-un costum de baie extrem de sexy: "Arati ca la 20 de ani"

Adevarul despre silueta Loredanei. Uite cum arata imbracata intr-un costum de baie extrem de sexy: "Arati ca la 20 de ani"

Loredana este una dintre cele mai talentate artiste din Romania si a stiut mereu cum sa se reinventeze astfel incat sa ramana mereu in top.

Acum, Loredana filmeaza un nou videoclip pentru imnul statiunii Mamaia cu care vrea sa sparga topurile anul acesta. Pentru melodia care se anunta a fi un hit, Loredana a colaborat cu primarul Constantei, Radu Mazare, si cu Cabron.

Vezi aici cele mai importante momente VIDEO din finala "Romanii au talent"

Castigatorul din 2013 de la "Romanii au talent". Bruno Icobet este eroul sezonului al treilea: VIDEO




"Mamaia practic m-a aratat lumii intregi, atunci cand am castigat la 16 ani trofeul de la Mamaia si atunci cand Radu mi-a propus acest lucru am zis: 'Da! De ce nu?'. Mamaia poate fi, sa spunem, Brazilia noastra, aici, in Romania",
a declarat Loredana referitor la noua sa piesa.

Lori a purtat in finala "Romanii au talent" o tinuta sexy de la filmarile clipului pentru "Viva Mamaia". Artista arata impecabil imbracata in costum de baie intreg.

Fanii cantaretei au tinut sa o complimenteze pentru cat de bine arata, observand ca trecerea anilor nu se vede pe chipul sau pe trupul Loredanei: "Ai ramas tot la 20 ani,asa arati", "Arati superb", i-au scris admiratorii sai.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni