• PRO TV
  • Descoperire revolutionara sau cea mai mare scamatorie? Cum pretinde un barbat ca poate mari sanii femeilor

Descoperire revolutionara sau cea mai mare scamatorie? Cum pretinde un barbat ca poate mari sanii femeilor

Descoperire revolutionara sau cea mai mare scamatorie? Cum pretinde un barbat ca poate mari sanii femeilor

Sustine ca poate mari sanii cu pana la 3 marimi de sutien si ca poate face acest lucru fara nicio durere sau cicatrice.  

Un barbat din Marea Britanie, specialist in psihologie si terapie prin hipnoza, spune ca nu este necesara nicio operatie pentru a mari bustul femeilor si ca acest lucru se poate face si prin puterea mintii.

Felix Economakis sustine ca a ajutat mai multe femei sa ajunga la masura dorita la sutien prin hipnoza. El aduce ca exemplu povestea unei femei careia i-ar fi marit sanii cu 3 masuri de sutien in numai trei sesiuni de hipnoza in care a ajutat-o "sa-si deblocheze hormonii care contribuie la cresterea sanilor".



"Mintea controleaza corpul si daca stii cum sa lucrezi cu ea, vei vedea rezultatele asupra corpului. Stim ca emotiile iti pot afecta corpul, ca de exemplu atunci cand esti stresat si incepe sa te doara capul. Prin hipnoza, eu pot sa lucrez direct cu mintea si sa comunic cu hormonii responsabili de crestere", a declarat Economakis pentru Daily Mail.

Pentru serviciile sale, terapeutul cere 1000 de euro pentru trei sesiuni de hipnoza si spune ca varianta pe care o propune el este mult mai ieftina decat ar costa in mod normal un implant cu silicon, care poate ajunge si la 5000 de euro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni