• PRO TV
  • Dana Rogoz si Yorick au parte de o dubla aniversare cu multa muzica

Dana Rogoz si Yorick au parte de o dubla aniversare cu multa muzica

Dana Rogoz si Yorick au parte de o dubla aniversare cu multa muzica

Pe 26 septembrie, Dana Rogoz se pregateste pentru o super petrecere si o dubla aniversare: ziua ei de nastere si ziua cand Yorick, catelul ei, a devenit un membru important in familie.

Interpreta personajului Andreea Popeanga in serialul de comedie “State de Romania”, difuzat de ProTV din 28 septembrie, de luni pana joi de la orele 22:15, Dana Rogoz si-a facut deja un plan pentru a-si sarbatori cei 24 de ani.

“Voi face o petrecere la mine acasa si cum prietenii mei sunt obisnuiti sa fie ceva tematic, anul acesta ii invit la un karaoke party. Pe video-proiectorul prin care ne uitam la filme de obicei, voi pune videoclipuri de karaoke”, spune Dana, care se pregateste pentru un nou sezon al emisiunii "De Suflet", pe ProTv International, sezon ce le va aduce romanilor din afara tarii foarte multe noutati si editii foarte diferite fata de sezonul trecut.

Yorick va beneficia si el din plin de ceea ce se va intampla sambata acasa la Dana si va fi cu siguranta in centrul atentiei celor peste 20 de invitati, prieteni apropiati, colegi de platou si nu in ultimul rand fosti colegi de facultate ai vedetei ProTv International.

“Yorick  implineste si el un an de cand a venit la noi in casa si ca un cadou, il  las sa manance ceea ce de obicei nu are voie. De exemplu putin tort si stiu ca  este foarte fericit,” adauga actrita din serialul “State de Romania”.

Intra aici sa vezi un material video cu Dana si Yorick.
 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni