• PRO TV
  • Mark Zuckerberg a implinit 29 de ani. Zece lucruri amuzante despre co-fondatorul Facebook, un miliardar atipic

Mark Zuckerberg a implinit 29 de ani. Zece lucruri amuzante despre co-fondatorul Facebook, un miliardar atipic

Mark Zuckerberg a implinit 29 de ani. Zece lucruri amuzante despre co-fondatorul Facebook, un miliardar atipic

Pentru un miliardar, pare extrem de tanar, Mark Zuckerberg implinind marti 29 de ani. Cand era doar un adolescent, el a fost unul dintre co-fondatorii Facebook iar acum este CEO al companiei.

Zuckerberg are multe lucruri de sarbatorit. Are o avere impresionanta, a inspirat unul din sapte oameni din lume sa-i foloseasca produsul si a schimbat radical modul de socializare, informeaza CNN.

Zece lucruri interesante despre Mark Zuckerberg:

 

1. Co-fondatorul Facebook sufera de  daltonism si vede cel mai bine culoarea albastra. Este unul dintre motivele pentru care albastrul domina interfata Facebook.

 

2. AOL si Microsoft au incercat sa-l recruteze cand era in liceu dupa ce a creat Synapse, un program care deducea preferintele muzicale ale ascultatorilor.

 

3. Poarta in fiecare zi acelasi model de tricou gri pentru ca este ocupat si asa economiseste timp.

 

4. impotriva vestimentatiei obisnuite a lui Zuckerberg, el spune ca in 2009 a purtat in fiecare zi cravata pentru a arata cresterea Facebook in fata recesiunii globale.

 

5. Este vegetarian si spune ca va consuma carne doar daca va omori el animalul. Dar, printre ”like-urile” sale de pe Facebook se afla si McDonalds.

 

6. Are peste 220.000 de fani pe Twitter chiar daca in ultimii 4 ani a postat doar de 19 ori, iar in ultimele 15 luni niciodata.

 

7. in octombrie 2010, a mers impreuna cu mai multi angajati ai Facebook la cinematograf pentru a vedea filmul despre el, ”The Social Network”. in comentariile lui ulterioare a criticat cum a fost portretizat in pelicula.

 

8. Este stapanul unui caine pe care il cheama ”Beast” (n.r. - Bestia) si care are peste 1.5 milioane de fani pe Facebook.

 

9. A primit numeroase critici anul trecut cand i-a daruit sotiei, Priscilla Chan, cadou de nunta un inel de rubin in valoare de 25.000 de dolari, desi averea lui era estimata la peste 19 miliarde de dolari atunci.

 

10. Daca tastezi @[4:0] intr-o fereastra de comentarii de pe Facebook, va aparea numele lui Mark Zuckerberg.

MEDIAFAX

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni