• PRO TV
  • Kim Kardashian, in fata unuia dintre cele mai urate cosmaruri ale unei gravide. Cum arata picioarele ei: FOTO

Kim Kardashian, in fata unuia dintre cele mai urate cosmaruri ale unei gravide. Cum arata picioarele ei: FOTO

Kim Kardashian, in fata unuia dintre cele mai urate cosmaruri ale unei gravide. Cum arata picioarele ei: FOTO

Daca in urma cu cateva zile Kim Kardashian reusea sa arate bine pe covorul rosu, unde nu s-a sfiit sa poarte sandale cu tocuri inalte si barete in jurul gleznelor, acum bruneta face acelasi gest, insa efectul nu este unul tocmai placut din punct de vedere estetic.

Kim Kardashian a luat vizibil in greutate, insa nu doar curbele corpului sau au avut de suferit, ci si picioarele. Surprinsa de paparazzi cu picioarele umflate si chinuite in incaltari care mai de care mai incomode, starleta a lasat o impresie proasta celor care au vazut-o.

Cu toate acestea, Kim are in continuare admiratori, intre care si celebra Cheryl Cole, care i-a transmis urmatorul mesaj: "Buna, frumoaso! Vreau sa iti spun ca esti superba si ai un suflet pe masura. Pot doar sa imi imaginez cum e sa fii insarcinata si atat de vulnerabila la toate rautatile care se spun despre tine in fiecare zi. Te admir pentru rabdarea de care dai dovada si iti transmit toate gandurile bune. Bucura-te de binecuvantarea pe care o traiesti!"

"Cheryl, mesajul tau m-a emotionat nespus. Iti multumesc mult pentru cuvintele pline de optimism pe care mi le-ai transmis. Este foarte important ca o femeie sa fie calma si increzatoare in astfel de momente speciale. Vorbele tale frumoase m-au facut sa zambesc! XOXO", i-a raspuns Kim cantaretei.





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni