• PRO TV
  • Shakira are o relatie mai mult decat apropiata cu un coleg din juriul "The Voice". Gerard Pique are tot dreptul sa fie gelos

Shakira are o relatie mai mult decat apropiata cu un coleg din juriul "The Voice". Gerard Pique are tot dreptul sa fie gelos

Shakira are o relatie mai mult decat apropiata cu un coleg din juriul "The Voice". Gerard Pique are tot dreptul sa fie gelos

Dincolo de sagetile verbale pe care si le arunca sau de ciocnirile pe care le au in juriul "The Voice", Shakira si Adam Levine au devenit buni prieteni si se viziteaza adesea.

Se pare ca Adam Levine a invitat-o pe Shakira la el acasa, pentru a face yoga impreuna. "Adam a invatat-o niste miscari pe Shakira si invers. A fost o experienta grozava, care s-a lasat cu multa sudoare", a spus o sursa, potrivit perezhilton.com.

"Adam spune ca o ajuta pe Shakira sa scape de kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Adam o considera o femeie superba, dar lui ii plac fotomodelele inalte. Da. Adam si Shakira au transpirat mult impreuna, dar nu este vorba despre sex, ci despre yoga", a adaugat aceeasi sursa.

Shakira este antrenoare in cadrul show-ului "The Voice" si se afla momentan in Statele Unite, in timp ce iubitul si tatal copilului ei, fotbalistul Gerard Pique, trebuie sa stea in Barcelona, alaturi de echipa lui. Asa ca fiecare moment in care sunt impreuna este o adevarata sarbatoare pentru cei trei.

Weekend-ul trecut, Pique si-a facut timp sa zboare pana in L.A. pentru o reuniune de familie si a postat pe internet o fotografie care a facut deliciul fanilor. Imaginea a reusit sa puna capat momentan comentariilor privind relatia "speciala" dintre Shakira si colegul ei din juriul "The Voice".

"Mesajul lui Gerard este foarte clar, pentru Adam sau pentru oricine ar vrea sa ii faca avansuri iubitei lui: Mainile jos, e a mea!", crede sursa citata de perezhilton.com.

>>> Cui i-ai spus ultima data "Te iubesc"? Fa o declaratie de dragoste si pleci in vacanta la Paris




Vezi in galeria foto de mai jos si cat de protectoare este Shakira cu fiul ei, Milan:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni