• PRO TV
  • Andra, asa cum nu ai vazut-o niciodata la televizor. Cum a fost surprinsa cantareata de fotografi

Andra, asa cum nu ai vazut-o niciodata la televizor. Cum a fost surprinsa cantareata de fotografi

Andra, asa cum nu ai vazut-o niciodata la televizor. Cum a fost surprinsa cantareata de fotografi

Are doar 26 de ani, dar ai crede ca a descoperit formula secreta. Este una dintre cele mai de succes vedete si impaca perfect cariera cu viata de familie.

Chiar daca are un program mult mai incarcat decat al unei mamici obisnuite, cand e cu cel mic, Andra revine cu picioarele pe pamant. Da in mintea copiilor, inevitabil.

Orice ar face, inevitabil totu-i bine pentru Andra... Si mai bine i-ar parea daca in familia Maruta ar veni si o fetita. Eva Maria i-ar placea s-o strige cand o s-o scoata prin parc. Asa cum face acum, cu David.

Andra nu-i scapa din ochi nici in carusel. Doamna Maruta a incalecat pe-un balaur si s-a distrat la fel de bine ca prichindeii, sub privirile uluite ale fanilor.

“Astea sunt momentele mele de relaxare, cele mai frumoase momente, pentru ca viata mea s-a schimbat de cand e David, baiatul nostru. De cand a aparut David in viata noastra parca astea sunt cele mai frumoase momente. Nu ne mai amintim ce a fost inainte si atunci ne bucuram de fiecare moment petrecut cu el. Ca e in parc, ca e acasa, oriunde suntem cu el, suntem cei mai fericiti!”, a declarat ea, pentru emisiunea cancan.ro


Andra, asa cum nu o vezi in fiecare zi. Cum s-a distrat cu fiul ei, David pe www.acasatv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni