• PRO TV
  • Proaspat divortata, Gabriela Cristea s-a distrat cu o trupa de stripperi la "Happy Hour"! Vezi ce surpriza de proportii i-a pregatit Maruta

Proaspat divortata, Gabriela Cristea s-a distrat cu o trupa de stripperi la "Happy Hour"! Vezi ce surpriza de proportii i-a pregatit Maruta

Proaspat divortata, Gabriela Cristea s-a distrat cu o trupa de stripperi la "Happy Hour"! Vezi ce surpriza de proportii i-a pregatit Maruta

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

De astazi, Gabriela Cristea este oficial o femeie libera.

Imbracata cu o rochita scurta, roz, Gabriela Cristea a semnat astazi actele de divort. Chiar daca nu si-au vorbit, ea si fostul sot, Marcel Toader, au intrat impreuna in cabinetul notarului. “Doar ne-am salutat si atat. Nu am regrete, sunt experiente din care avem de invatat” a declarat ea la iesire.

Gabriela a venit la Happy Hour cu verigheta pe deget si imbracata in aceeasi tinuta de dimineata: “Astept sa-mi faca sujlba de dezlegare a casatoriei si o sa-mi scot si verigheta” a explicat ea.

As vrea sa-i multumesc sotiei tale, Andra, care mi-a facut astazi o surpriza fara sa stie” i-a povestit Gabriela lui Maruta. “In momentul cand m-am urcat in masina dupa divort, la radio era melodia ei, “Inevitabil va fi bine””.

In platoul "Happy Hour", Gabriela a avut parte de o surpriza de proportii. Maruta i-a adus o trupa de stripperi, Taboo Boys, care au facut super show special pentru proaspata burlacita.







Surprizele s-au tinut lant pentru Gabriela Cristea, care a primit un cantec cu dedicatie de la Gigel Frone, cadou harta Bucurestiului cu toate cluburile si cafenelele marcate, precum si un top al burlacilor din showbiz.
 

Dintre Ion Dichiseanu, Catalin Botezatu, Irinel Columbeanu, Stefan Banica Jr sau Dorin Cocos, niciunul nu i-a fost pe plac. "Sunt prea batrani pentru mine. Cu unii nu m-as potrivi niciodata, altii sunt prea in varsta. Iar Banica nu e genul meu" a marturisit franc bruneta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni