• PRO TV
  • A slabit 77 de kilograme, iar viata ei s-a schimbat complet: "Fostul meu iubit regreta ca m-a parasit!" Cum arata acum aceasta femeie

A slabit 77 de kilograme, iar viata ei s-a schimbat complet: "Fostul meu iubit regreta ca m-a parasit!" Cum arata acum aceasta femeie

A slabit 77 de kilograme, iar viata ei s-a schimbat complet: "Fostul meu iubit regreta ca m-a parasit!" Cum arata acum aceasta femeie

Natasha Bunby este o femeie in varsta de 30 de ani care ajunsese sa cantareasca fabuloasa greutate de 136 de kilograme, la 1.65 m inaltime.

Femeia a povestit pentru Huffington Post ca lupta sa cu kilogramele in plus a inceput in adolescenta, dupa moartea unei bune prietene.

"Cand aveam 15 ani, cea mai buna prietena a mea a murit de meningita. Nu avusesem probleme cu greutatea pana atunci si am inceput sa ma refugiez in produse de patiserie si chipsuri. Zece ani mai tarziu am fost diagnosticata cu scleroza multipla.", a declarat britanica.

Natasha a continuat sa ia in greutate si cand a ramas insarcinata, la 20 de ani, iar iubitul ei a parasit-o din aceasta cauza: "In timpul sarcinii m-am ingrasat cumplit, iar iubitul meu m-a parasit. Asa ca la 20 de ani viata mea era practic terminata. Aratam rau si eram o mama singura".

Britanica a povestit si ca devenise tinta glumelor, iar din cauza greutatii si a bolii sale nu se mai putea deplasa, fiind tintuita intr-un scaun cu rotile:

"Cand eram in spital, fiul mei era mai tacut si mai trist ca de obicei. M-a intrebat cum o sa ma mai plimb pe afara daca stau in scaunul cu rotile si sunt prea grea sa fiu impinsa. Acela a fost momentul de cotitura pentru mine. Mi-am dat seama ca voiam sa fac ceva in legatura cu greutatea mea cand ieseam din spital".

Dupa luni intregi de fizio-terapie, femeia a reusit sa mearga din nou si s-a inscris intr-un program de slabire foarte popular in Marea Britanie si a reusit sa slabeasca 77 de kilograme cu un program de alimentatie ce includea mancaruri fara grasimi.

Sotul meu s-a reindragostit de mine, iar fostul iubit, care mi-a facut un copil si care m-a parasit, moare de ciuda de cate ori ma vede”, a adaugat Natasha.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni