• PRO TV
  • Andreea Esca, amintiri din prima zi de scoala

Andreea Esca, amintiri din prima zi de scoala

Andreea Esca, amintiri din prima zi de scoala

Clopotelul a sunat pentru prima zi de scoala. Cu mic, cu mare, orice scolar trece prin emotiile primei intalniri cu doamna invatatoare. Ce amintiri are Andreea Esca de atunci?

Va mai amintiti cum a fost in prima zi de scoala?
Da. Ne-au asezat pe toti intr-un rand si au ajuns la concluzia ca eu si Costea Cristian  eram cei mai scunzi asa ca ne-au pus in prima banca. Si asa am ramas pana intr-a 8 a. Foarte interesant e ca si colegul meu de banca a mers apoi la Lazar, ca si mine, doar ca nu am mai nimerit in aceeasi clasa. Iar invatatoarea nostra era cea ma severa din scoala, dar si cea mai buna. O cheama Maria Stavar si ii multumesc cu aceasta ocazie pentru tot!

Mai pastati legatura cu vreunul din colegii din clasa I?
Da. Ma vad cu multi dintre ei, care acum sunt profesori de sport, deoarece eu am facut scoala generala la un Liceu sportiv. Si ii reintalnesc la bazin. Si tin legatura si cu alti colegi din scoala generala, dar care nu au fost neaparat cu mine chiar din clasa intai.

Cea mai mare nazbatie
Am alergat tare prin clasa si am cazut rau, era sa-mi scot un ochi. A venit mama disperata si am mers la spital. Am ramas cu o cicatrice, dar se pare ca nu m-a incurcat rau in viata. Si impreuna cu niste colegi am prins o albina si am pus-o pe un coleg depsre care stiam ca face alergie la intepatura de albina. Oribil. De asta mi-e rusine....

Prima nota proasta

Am luat un 7, dar nu mai stiu la ce materie.

Ce ti se parea cel mai dificil in perioada scolii?
Era greu sa tin pasul si cu scoala si cu antrenamentele la inot, deoarece faceam inot de performanta si munceam mult. Iar eu eram foarte slaba si mica.

Cand ati copiat prima data?
Nu-mi aduc aminte sa fi copiat deoarece mi-era foarte frica, dar mai copiam de la Cristi (Costea) care era cel mai bun la mate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni