• PRO TV
  • "The Avengers 2": Ce personaj central nu se mai intoarce in continuarea blockbusterului de 1.5 miliarde de dolari

"The Avengers 2": Ce personaj central nu se mai intoarce in continuarea blockbusterului de 1.5 miliarde de dolari

"The Avengers 2": Ce personaj central nu se mai intoarce in continuarea blockbusterului de 1.5 miliarde de dolari

Regizorul Joss Whedon a confirmat ca Tom Hiddleston nu va face parte din distributia filmului The Avengers 2, iar asta inseamna ca fanii nu il vor mai revede pe Loki in partea a doua.

Programata pentru 1 mai 2015, continuarea productiei cu super eroii Marvel nu-l va mai avea printre personaje pe maleficul Loki, interpretat de Tom Hiddleston.

In timpul unui interviu acordat pentru Empire, Whedon a dezvaluit ca Loki  nu va mai face parte din povestea cu super eroi, explicand ca va reface cateva dintre momentele memorabile din primul film.

"Toata lumea va dori sa vada un moment asemanator cu cel in care Hulk l-a daramat pe Loki si sa auda o anumita injuratura (facand referire la secventa in care Loki a numit-o pe Vaduva Neagra o mewling quim). Totusi, sa imiti un lucru pe care l-ai facut reprezinta cea mai sigura cale pentru esec. Apoi, Loki nu va mai fi acolo sa spuna asta. Vreau sa folosesc din nou expresia, dar nu ca pe o insulta", a declarat Whedon.

Recent producatorii de la Marvel au anuntat ca Thanos, un alt personaj popular in universul Marvel va fi unul dintre personajele negative din The Avengers 2. Thanos (nu se stie pentru moment ce actor il va interpreta) face parte dintr-o rasa superiora oamenilor, cunoscuta sub numele de Titanii Eterni.

Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.

Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari).

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni