• PRO TV
  • Scandal in fosta trupa RBD. Anahi a luat o masura extrem impotriva fostului sau coleg, Christian Chavez

Scandal in fosta trupa RBD. Anahi a luat o masura extrem impotriva fostului sau coleg, Christian Chavez

Scandal in fosta trupa RBD. Anahi a luat o masura extrem impotriva fostului sau coleg, Christian Chavez

Christian Chavez a fost protagonistul unui scandal monstru in urma cu cateva luni, dupa ce l-ar fi amenintat cu cutitul pe fostul sau iubit, care l-a reclamat ulterior si la politie si l-a acuzat de tentativa de omor.

Christian Chavez de 29 de ani, fost membru al RBD, la fel ca si Anahi, a fost implicat intr-un scandal in urma unei certe agresive cu Ben Stewart-Kruger, fostul sau iubit. Totul ar fi pornit de la gelozia si posesivitatea artistului, scrie presa latino-americana.

Ben a declarat autoritatilor americane ca Chavez l-a amenintat cu un cutit in timp  ce se certau. Ca urmare, Anahi a sters fotografiile pe care le avea cu Christian, in pofida faptului ca in trecut declarase ca el este cel mai bun prieten si confident al sau.
 
O sursa apropiata actritei a declarat: "Anahi a sters de pe toate conturile ei toate fotografiile in care era cu Christian si se spune ca l-a rugat si pe el sa faca acelasi lucru, dat fiind ca in calitate de viitoare prima doamna a statului mexican Chiapas nu poate fi implicata intr-un scandal oribil ca acesta".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni