• PRO TV
  • "Fetele vesele" vin live pe www.procinema.ro

"Fetele vesele" vin live pe www.procinema.ro

"Fetele vesele" vin live pe www.procinema.ro

Noptile vor fi incendiare pe www.procinema.ro pentru ca vei putea urmari live cele mai vesele fete care au existat vreodata. Nuditate, distractie, arta si multe fete frumoase de acum si live pe site.

De luni până vineri, de la miezul nopţii, “Fetele vesele”, tinere frumoase şi dornice de afirmare, vor renunţa la inhibiţii, dar şi la haine în faţa celebrului fotograf Andrew Einhorn.

Fete obişnuite, care nici nu visaseră vreodată la celebritate, frumuseţi blonde, roşcate sau brunete s-au trezit peste noapte faimoase datorită pictorialelor filmate realizate de Andrew Einhorn.

Considerat unul dintre fotografii de artă care se bucură de cel mai mare succes în momentul actual, Andrew Einhorn continuă să provoace şi să intrige cu munca sa, pentru care cuvântul de ordine este originalitatea.

Einhorn a colindat străzile din San Francisco pentru a găsi fete obişnuite, însă capabile să seducă obiectivul aparatului de fotografiat, frumuseţi fascinante şi lipsite de prejudecăţi pentru cartea sa “Fetele vesele”.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni