• PRO TV
  • Cuplul care a atras toate privirile la plaja. Nimeni s-ar fi gandit ca o bomba sexy ca ea ar fi atrasa de el. Vezi cum arata

Cuplul care a atras toate privirile la plaja. Nimeni s-ar fi gandit ca o bomba sexy ca ea ar fi atrasa de el. Vezi cum arata

Cuplul care a atras toate privirile la plaja. Nimeni s-ar fi gandit ca o bomba sexy ca ea ar fi atrasa de el. Vezi cum arata

Jenna Bentley este un celebru model Playboy, care la varsta de numai 22 de ani se poate lauda cu faptul ca este cunoscuta in intreaga America datorita formelor apetisante.

Vazand-o atat de sexy si atragatoare, cei mai multi s-ar gandi ca are un iubit pe masura: tanar, bine facut si, evident, cu foarte multi bani.

Ei bine, dintre cele trei calitati enumerate, logodnicul ei indeplineste numai una. Desigur, are o avere imensa! In rest, Benjamin Brown Sr. este un "tinerel" de "numai" 70 de ani, care se mandreste cu o burta imensa si creeaza tot felul de controverse in jurul afacerii de milioane de dolari pe care o detine inca din anul 1982.



Plictisit de problemele de la serviciu si de bataia copiilor lui pe avere, Ben a decis sa se lase distras si distrat de Jenna Bentley, mai tanara decat el cu aproape 50 de ani.

Generos, cuplul se simte bine distrandu-i pe paparazzi, care au surprins cateva dintre cele mai inedite momente dintr-un concediu luxos al celor doi, in Hawaii.

Sursa: perfecte.ro


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni