• PRO TV
  • Tatal lui Salman Khan si-a schimbat parerea despre relatia fiului sau cu Iulia Vantur. Cele mai recente declaratii

Tatal lui Salman Khan si-a schimbat parerea despre relatia fiului sau cu Iulia Vantur. Cele mai recente declaratii

Tatal lui Salman Khan si-a schimbat parerea despre relatia fiului sau cu Iulia Vantur. Cele mai recente declaratii

Daca in urma cu o luna, Salim Khan infirma zvonurile cum ca fiul sau ar avea o relatie cu prezentatoarea Iulia Vantur, acum, celebrul scenarist nu a mai negat acest lucru, ba mai mult, spune ca nu vrea sa intervina in viata persoanala a lui Salman.

Intrebat de jurnalistii din India daca Salman a luat-o pe Iulia la filmarile pentru filmul "Mentalist", Salim Khan a dat un raspuns vag, care lasa insa sa se inteleaga ca stie despre relatia fiului sau cu frumoasa prezentatoare: “Ce pot sa va spun, Salman e baiat mare. Nu ma bag in viata lui intima. E alegerea lui, iar eu nu vreau sa ma amestec”, a raspuns acesta.

In urma cu o luna, Salim, in varsta de 77 de ani, nega vehement relatia lui Salman cu Iulia, ba mai mult, sustinea ca fiul sau nu se mai gandeste sa se insoare deoarece femeile din viata sa sunt interesate mai degraba de cariera decat de o viata de familie: "Nu este nimic serios. Fata despre care vorbiti nu este decat o prietena. Cum sa se insoare cu ea ori cu alta femeie celebra cand toate sunt prea interesate de cariera lor?", a spus la acea vreme scenaristul.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni