• PRO TV
  • Happy Hour a gasit-o pe Naarghita, artista disparuta acum 20 de ani!

Happy Hour a gasit-o pe Naarghita, artista disparuta acum 20 de ani!

Happy Hour a gasit-o pe Naarghita, artista disparuta acum 20 de ani!

Dupa mai bine de 30 de ani de muzica, 20 de ani de tacere! Asa se poate descrie in mare parte din viata celebrei Naarghita, artista de care multi au auzit, dar pe care nu a mai zarit-o nimeni de ani de zile. Echipa Happy Hour a gasit-o pe cea numita odinioara \"privighetoarea Romaniei\" cufundata in tacere.

Desi romanca, Naarghita canta si dansa pe muzica indiana mai bine decat artistii din "tara templelor". Insasi Indira Gandhi, prim - ministru in India in anii ’70, i-a recunoscut valoarea si a asteptat-o in capitala indiana pe un covor rosu. Chiar si celebrul actor Raj Kapoor a admirat-o si, dupa cum se spunea pe vremuri, a iubit-o pentru farmecul de neegalat. In plina glorie, Naarghita a decis sa se retraga, la inceput de pe scena si mai apoi din viata publica. Cu timpul, au aparut tot felul de teorii legate de disparitia ei. S-a ajuns pana la supozitii legate de o eventuala moarte sau sechestrare.

In prima editie Happy Hour, Maruta a aratat-o pe Naarghita asa cum publicul nu a mai vazut-o niciodata: o doamna distinsa la 70 de ani, care mai pastreaza privirea si tinuta de odinioara. Nu mai canta, ba mai mult, este scumpa si la vorba. Vecinii si oamenii pe langa care trece zilnic pe strada nu banuiesc ce secret ascunde tacerea ei. Se presupune insa ca artista respecta o regula nescrisa a Indiei, mitul tacerii purificatoare, tacere menita sa curete de pacate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni