• PRO TV
  • Au ales operatii estetice ieftine si s-au mutilat pe viata. Cum au ajuns sa arate doua femei dupa ce s-au operat la o clinica obscura din Mexic

Au ales operatii estetice ieftine si s-au mutilat pe viata. Cum au ajuns sa arate doua femei dupa ce s-au operat la o clinica obscura din Mexic

Au ales operatii estetice ieftine si s-au mutilat pe viata. Cum au ajuns sa arate doua femei dupa ce s-au operat la o clinica obscura din Mexic

Doua femei din Houston, Texas si-au dorit sa arate mai bine cu bani putini, asa ca au apelat la serviciile unei clinici din Mexic pentru a-si face operatii estetice ieftine.

Mimi Valdez si nepoata ei, Chrissy, au ales sa se opereze in Tijuana, unde pretul unei operatii estetice este mult mai mic decat in SUA. Mimi a ales Clinica Jerusalem pentru a-si indeparta pielea in exces de pe abdomen cu care ramasese dupa ce slabise aproape 60 de kilograme, urmand ca femeia sa plateasca un total de 5.000 de dolari pentru aceasta procedura.

Nepoata lui Valdez, Chrissy, isi dorea sani mai mari si s-a programat pentru a-si pune implanturi cu silicon.

Cand au ajuns la Clinica Jerusalem, femeile au observat ca aceasta arata complet diferit in realitate fata de cum era prezentata pe site-ul oficial, insa pentru ca facusera deja programarile si platisera deja o parte din suma au decis sa mearga pana la capat.

"Ajunsesem deja acolo. Stiam ca nu imi voi mai primi banii inapoi si am luat o decizie foarte, foarte proasta. Ar fi trebuit sa-mi ascult intuitia, dar nu am facut-o", a povestit Chrissy.



"Dupa operatie, imediat ce mi-au fost indepartate bandajele, m-am uitat in oglinda si am observat ca imi iesea pielea din incizii", a mai adaugat tanara.

Starea matusii sale era si mai rea, iar operatia i-a pus viata in pericol. "Cand am mers la spital, mi-au spus ca nu stiu daca o vor putea salva", si-a mai amintit Chrissy.



Acum, cele doua femei sunt in afara oricarui pericol, dar spun ca regreta ca s-au mutilat pen viata doar pentru ca au ales o clinica obscura care le promitea corpul mult dorit la preturi mai mici. Clinica din Tijuana a refuzat sa comenteze acuzatiile care i se aduc.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni