• PRO TV
  • Connect-R, ginere. Prima poza cu artistul in cea mai fericita zi din viata lui alaturi de Misha

Connect-R, ginere. Prima poza cu artistul in cea mai fericita zi din viata lui alaturi de Misha

Connect-R, ginere. Prima poza cu artistul in cea mai fericita zi din viata lui alaturi de Misha

In decurs de cateva luni, viata lui Connect-R s-a schimbat complet. Si-a facut o noua iubita, o colega de breasla pe nume Misha, care ii va darui si primul copil.

Connect-R si Misha nu au vrut sa astepte sa devina parinti inainte sa apuce sa spuna "DA" in fata ofiterului de la Starea Civila.

Vedetele ProTV te ajuta sa le faci o surpriza prietenilor. Uite cat de simplu e >>> http://friends.protv.ro/

Cantaretul si frumoasa blonda s-au casatorit in mare secret, pentru ca bebelusul lor sa vina pe lume intr-o familie cu acte in regula.

"Isi dorea foarte mult un copil, chiar daca nu a spus niciodata lucrul asta. Nu mi-a spus daca vrea sa fie fata sau baiat, e important sa fie sanatos. Cu siguranta urmeaza si casatoria, pentru ca Stefan este un tip foarte responsabil. Nu l-am auzit vorbind despre asta, dar cred ca nu si-a revenit inca dupa vestea frumoasa. Este foarte fericit", declara in urma cu cateva zile impresarul artistului, Emil Burloi.

Si exact asa s-a intamplat. Connect-R, pe numele sau adevarat Stefan Mihalache, in varsta de 31 de ani, si Misha, in buletin Mihaela Sotrocan, in varsta de 22 de ani, sunt de acum sot si sotie. Alaturi de ei la eveniment au fost numai persoane apropiate lor.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni