• PRO TV
  • Sunt casatoriti de 18 de ani, dar ea inca arata ca o pustoaica. Sotia lui Sylvester Stallone, aparitie de senzatie

Sunt casatoriti de 18 de ani, dar ea inca arata ca o pustoaica. Sotia lui Sylvester Stallone, aparitie de senzatie

Sunt casatoriti de 18 de ani, dar ea inca arata ca o pustoaica. Sotia lui Sylvester Stallone, aparitie de senzatie

Sylvester Stallone se numara aprintre cei mai cunoscuti actori din filmele de actiune, dar putini stiu ca americanul iubeste de mai bine de 18 de ani aceeasi femeie.

La 69 de ani, Sylvester Stallone se mandreste cu o familie superba, celebrul actor avand atat o sotie frumoasa, cat si trei fiice care impresioneaza cu naturaletea lor. Actorul, care a devenit o adevarata legenda dupa rolurile din filme de actiune precum "Rocky", "Rambo" si "The Expendables 3",  este eclipsat de frumoasa lui sotie, care capteaza intreaga atentie a paparazzilor atunci cand apare la in public.

Duminica, de la 20:30, la PROTV ai productia "Eroi de sacrificiu 3"



Mama a trei fete superbe - Sophia (18 ani), Sistine (17 ani) si Scarlet Rose (13 ani) - sotia lui Sly Stallone arata senzational. Jennifer Flavin are o silueta de invidiat si imperesioneaza prin naturalete si frumusete. Sylvester si Jennifer nu se sfiesc sa-si exprime afectiunea prin gesturi dragastoase, chiar si atunci cand se afla in locuri publice, aratand ca sunt la fel de indragostiti ca in prima zi.





Fost model, sotia lui Sly are un abdomen perfect sculptat si picioare tonifiate, fara urma de celulita, chiar daca a nascut trei copii. 

Sylvester Stallone s-a declarat incantat de fapul ca Sistine vrea sa calce pe urmele mamei sale si sa devina model. "Fiica mea isi doreste sa fie model. Cred ca poti sa faci asta. Copiii mei muncesc foarte mult si sunt incantat de asta", a scris actorul.

FOTO: SPLASH News

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni