• PRO TV
  • Rihanna a fost surprinsa in ipostaze scandaloase la carnavalul din Barbados. Fanii, dezamagiti de ea: "Nu mai ai simtul ridicolului"

Rihanna a fost surprinsa in ipostaze scandaloase la carnavalul din Barbados. Fanii, dezamagiti de ea: "Nu mai ai simtul ridicolului"

Rihanna a fost surprinsa in ipostaze scandaloase la carnavalul din Barbados. Fanii, dezamagiti de ea: "Nu mai ai simtul ridicolului"

Rihanna adora sa socheze si sa pozeze in fata rea, insa comportamentul artistei la carnavalul care are loc in tara ei natala, Barbados, a facut inconjurul presei, iar multi sunt de parere ca RiRi exagereaza cu odul in care se expune.

Dupa imaginile super hot surprinse de paparazzi de la Carnavalul tarii ei natale, artista a decis ca a venit momentul sa surprinda ea insasi niste poze si a postat Instagram fotografii in care ii putem admira nu numai corpul si costumul de baie, ci si parul scurt si ondulat pe care il etaleaza mai nou.

RiRi nu a ratat nici cea de-a opta zi a carnavalului din Barbados, unde a mers la parada imbracata intr-un costum foarte indraznet, cu aplicatii stralucitoare. Diva a fost fotografiata de paparazzi dand pe gat pahar dupa pahar si dansand plina de energie pe strazi.

Rihanna a fost invitata de onoare a carnavalului si a petrecut pana dimineata alaturi de sute de oameni. Zilele trecute, cantareata a intrat in vizorul presei dupa ce nu si-a putut tine in frau pornirile, cu toate ca se afla in public si sub blitul aparatelor de fotografiat.

Imbracata intr-un body alb, cu portiuni de material transparent si cu aplicatii argintii, RiRi a executat miscari provocatoare, iar imaginile surprinse cu ea nu ii fac cinste. Daca in concerte cantareata se scuza motivand ca vestimentatia si coregrafia sunt strict pentru a face show si a-si incanta fanii, de aceasta data pana si fanii ei infocati sunt de parere ca Rihanna a mers prea departe.

Admiratorii sai i-au lasat cateva mesaje pe contul ei oficial de Twitter, in care ii sugereaza sa se linisteasca si sa incerce sa fie un model pentru adolescentele care o admira si care i-ar putea imita comportamentul: "Termina! O sa ajungi rau", "Nici tu nu mai ai simtul ridicolului", i-au scris cativa fani.

FOTO: Guliver/ Splash

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni