• PRO TV
  • Nea Marin, aproape sa faca victime la "Serviti, va rog". Ce concurent a fost la un pas sa se inece incercand sa fuga de "zbirul vedetelor"

Nea Marin, aproape sa faca victime la "Serviti, va rog". Ce concurent a fost la un pas sa se inece incercand sa fuga de "zbirul vedetelor"

Nea Marin, aproape sa faca victime la "Serviti, va rog". Ce concurent a fost la un pas sa se inece incercand sa fuga de "zbirul vedetelor"

"Serviti, va rog!" este integral pe voyo.ro

Mihai Petre, Edi Stancu si fostul concurent de la "Romanii au talent"  Vasile Godja au scapat de sub supravegherea atenta a lui Nea Marin si au fugit pe mare cu un vaporas. O data ce au luat distanta de mal, cei trei au facut sarituri in apa si i-au compus un cantec zbirului Nea Marin.

Distractia celor trei nu a tinut insa mult, iar la orizont si-a facut aparitia "Chuck Norris de Teleorman", pregatit sa-i invete o lectie dureroasa, inarmat cu trei nuiele. Edi Stancu si Vasile Godja s-au aruncat in apa, iar Nea Marin a sarit dupa ei, hotarat sa le arate ca nu e de gluma cu el. In toata agitatia, Vasile Godja s-a departat prea mult de vaporas si, cuprins de oboseala, a inceput sa se scufunde, fiind salvat de Nea Marin.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni