• PRO TV
  • Motivul pentru care Kim Kardashian refuza sa iasa in public, la 2 luni dupa nastere. Prietenii ei au dat-o de gol

Motivul pentru care Kim Kardashian refuza sa iasa in public, la 2 luni dupa nastere. Prietenii ei au dat-o de gol

Motivul pentru care Kim Kardashian refuza sa iasa in public, la 2 luni dupa nastere. Prietenii ei au dat-o de gol

Dupa ce a nascut, toata lumea astepta sa o vada pe Kim Kardashian impreuna, in public, alaturi de fiica ei, insa starul de reality-show se tine departe de ochii lumii.

Kim Kardashian nu a mai fost fotografiata de paparazzi de pe 15 iunie, data la care s-a nascut fiica ei. Acesta este, cu siguranta, cel mai lung interval de timp in care Kim nu si-a facut aparitia in public de cand a devenit vedeta. 

Surse din apropierea vedetei sustin ca aceasta nu vrea sa apara in public pana cand nu isi va reveni la formele de dinainte de sarcina. Kim, 32 de ani, ar fi slabit deja 14 kilograme si mai are inca pe-atat de dat jos pana cand va fi multumita de felul cum arata.
 

Vrea neaparat sa arate super cand se intoarce in atentia publicului. Cand va fi pozata pentru prima oara, trebuie sa aiba un corp trasnet”, sustin surse din apropierea lui Kim Kardashian.  Sunt deja doua luni de cand a nascut si Kim mai vrea sa scape de inca 13-14 kilograme, insa acum ritmul de slabire s-a incetinit. “Ea mereu de plange de felul cum arata. E nemultumita de silueta actuala si nu vrea sa iasa din casa pana cand nu e slaba”, a declarat un prieten de-al sotului ei, Kanye West, pentru o revista din SUA.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni