• PRO TV
  • Una dintre cele mai frumoase actrite de telenovele, pozata in costum de baie. Edith Gonzalez arata fabulos la 48 ani

Una dintre cele mai frumoase actrite de telenovele, pozata in costum de baie. Edith Gonzalez arata fabulos la 48 ani

Una dintre cele mai frumoase actrite de telenovele, pozata in costum de baie. Edith Gonzalez arata fabulos la 48 ani

Edith Gonzalez a implinit 48 de ani, dar se mentine intr-o forma fizica de invidiat.

Actrita mexicana s-a lasat pozata la marginea unei piscine, imbracata doar intr-un costum de baie din doua piese, de culoare gri. Edith este in mod evident mandra de silueta sa, cu abdomen plat si picioare tonifiate, fara urme de celulita sau imperfectiuni. 



Edith Gonzalez Fuentes s-a nascut la Monterrey pe 10 decembrie 1964. De foarte mica s-a dovedit talentata si pasionata de actorie si a avut prima ocazie sa apara intr-un film la varsta de cinci ani. Edith lucreaza de la acea varsta si nu s-a oprit niciodata. Printre cele mai frumoase roluri ale sale se numara cele din telenovelele “Salome” si “Inima salbatica” pe care le-ati urmarit si acasa.

De la o varsta frageda, actrita si-a dovedit talentul si a fost sprijinita in pasiunea sa de parintii ei. A fost descoperita la varsta de cinci ani cand mama ei a dus-o la o emisiune TV foarte populara ca sa faca aprte din public. Producatorul show-ului cauta o fetita blonda cu ochii albastri si cand a vazut-o pe Edith si-a dat seama ca descoperise o stea.

In 1993, Edith a primit rolul principal in telenovela cult “Inima salbatica” unde a jucat alaturi de regretatul actor mexican Eduardo Palomo. Personajele interpretate de ei, Monica de Altamira si Juan del Diablo i-au cucerit pe telespectatori si au ramas in memoria publicului. Aceasta a fost si a ramas cel mai important rol din cariera actritei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni