• PRO TV
  • Cum a reactionat Liam Hemsworth cand a vazut-o pe logodnica lui, Miley Cyrus, in ipostaze indecente pe scena MTV VMA

Cum a reactionat Liam Hemsworth cand a vazut-o pe logodnica lui, Miley Cyrus, in ipostaze indecente pe scena MTV VMA

Cum a reactionat Liam Hemsworth cand a vazut-o pe logodnica lui, Miley Cyrus, in ipostaze indecente pe scena MTV VMA

Actorul australian Liam Hemsworth a ramas inmarmurit de prestatia iubitei lui, Miley Cyrus, pe scena galei MTV VMA, desfasurata duminica la New York.

Daca parintii au sustinut-o si intreg internetul a improscat-o cu venin pentru gesturile erotice si total deplasate de la MTV Video Music Awards, se pare ca logodnicul lui Miley Cyrus este dezamagit de vedeta in varsta de 20 de ani.

Interpretarea si dansul lasciv pe langa Robin Thicke au atras atentia intregii lumi, insa ar putea sa o coste logodna, scrie New York Post.

Potrivit sursei citate, Liam Hemsworth, cunoscut din filmul "The Hunger Hames", nu a fost prezent duminica seara in Brooklyn la decernarea premiilor MTV, insa a ramas surprins cand a vazut ce a facut Miley pe scena.

Cei doi sunt impreuna din 2009, iar la un moment dat presa de scandal de peste Ocean specula ca ar fi logoditi. In ultimul an, insa, schimbarea radicala a lui Miley a ridicat probleme in cadrul cuplului.

"Toti cunoscutii lui Liam il preseaza sa se desparta de Miley pentru ca este o influenta negativa asupra imaginii si carierei lui", a declarat o sursa pentru Radar Online.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni