• PRO TV
  • Jos palaria pentru turistii romani de la munte!

Jos palaria pentru turistii romani de la munte!

Jos palaria pentru turistii romani de la munte!

In statiunile montane din Romania nu se odihnesc doar turisti galagiosi si consumatorii de gratare. Muntele romanesc are parte de oameni bine crescuti care au venit aici pentru cel mai frumos bronz si ca sa se bucure de o liniste relaxanta.

Campania Pro TV "Jos palaria" a gasit pe 26 iulie, romani in Bucegi, in Valea Prahovei si s-a inclinat in fata lor. Ajunsi in Bucegi, la cota 2.000, am mers in primul rand sa ne scoatem palaria in fata celor care salveaza vietile turistilor inconstienti. Apoi, ne-am apropiat de romanii care atunci cand vin in statiunile montane nu-si uita bunul simt acasa. Au urmat cabanierii omenosi, cinstiti, cei care fac mancarea gustoasa si pun suflet in munca lor. Le-am spus si lor "Jos palaria"! La Castelul Peles, i-am salutat pe cei care va fac un weekend placut. Iar pe platoul Bucegi nu am putut sa nu ne scoatem palaria in fata unei doamne care este indragostita de munte si nu a mai coborat de la cota 2.200 de 13 ani.

Sa nu credeti insa ca, intre timp, nu am vazut drumurile proaste, ca nu am observat cozile la telecabina si randul de masini la intrarile in statiuni. Le-am vazut si va spunem "Jos palaria" pentru ca rabdati toate acestea, dar continuati sa vizitati cu familia muntele romanesc.

Pro TV va propune o noua revolutie: cea a bunului simt, a responsabilitatii, a seriozitatii si a modelelor de urmat. Dupa o zbatere de doua decenii, Romania merita sa iasa din interminabila tranzitie. Pro TV va invita sa va scoateti palaria in fata celor care pedaleaza pe modestie si bun simt. Poti sa te alaturi si tu acestei campanii si sa  propui persoane in  fata carora merita sa iti scoti palaria. Click AICI pentru a trimite filmuletul tau!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni