• PRO TV
  • Imaginea care a creat un scandal-monstru pe Facebook. Cum s-a fotografiat o femeie insarcinata, cu doua saptamani inainte sa nasca

Imaginea care a creat un scandal-monstru pe Facebook. Cum s-a fotografiat o femeie insarcinata, cu doua saptamani inainte sa nasca

Imaginea care a creat un scandal-monstru pe Facebook. Cum s-a fotografiat o femeie insarcinata, cu doua saptamani inainte sa nasca

O americanca in varsta de 35 de ani a starnit o adevarata controversa pe Facebook dupa ce a publicat cateva fotografii facute cu doua saptamani inainte sa nasca.  

Lea-Ann Ellison este pasionata de culturism si nu a renuntat la exercitiile fizice dure nici pe parcursul sarcinii. Femeia a publicat pe reteaua de socializare cateva imagini de la sala de forta, ridicand greutati de zeci de kilograme.

Jennifer Lopez este istorie! Cum arata posteriorul lui Nicole Scherzinger doar in bikini, fara Photoshop - FOTO

Cei care au vazut fotografia nu s-au putut abtine sa nu reactioneze, asa ca femeia s-a trezit cu mii de comentarii in care este condamnata pentru ca isi testeaza limitele corpului sau in ultima luna de sarcina.



"Mi s-a facut rau cand am vazut imaginile. Sper ca alte femei insarcinate sa nu faca prostia asta", "Nu este deloc de admirat. Medicii recomanda mereu sa nu ridici greutati deoarece placenta se poate rupe, poti naste prematur sau poti face un avort spontan", "Imaginea asta transmite un mesaj complet gresit", au fost doar cateva dintre mesajele rautacioase pe care femeia le-a primit.



Cu toate acestea, medicii citati de Daily Mail care au vazut fotografiile sustin ca daca femeia este obisnuita cu acest gen de exercitii nu se expune niciunui risc si ca nu se maresc sansele de a pierde sarcina sau de a naste prematur.

Lea-Ann a reactionat si ea la criticile primite si le-a transmis tuturor un mesaj ferm: "Vreau sa le multumesc celor care si-au aratat sustinerea fata de mine. Carcotasi vor exista intotdeauna si vor comenta. Slava Domnului, viata mea nu e viata lor", a spus femeia.

Inna: 'Scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi. Ce mi se intampla e de necrezut'. Declaratia prin care artista si-a impresionat fanii

Ea si-a motivat decizia de a continua cu antrenamentele dure spunand ca si-a dorit mereu sa fie o mamica atragatoare: "Dupa ce am nascut cel de-al doilea copil am stiut ca va trebui sa trec la treaba. Ador sa fiu mamica, dar vreau sa fiu o mamica atragatoare".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni