• PRO TV
  • Are 62 de ani si alergai in fiecare zi sa prinzi serialul cu ea la TV. Cine este vedeta care se lauda cu acest corp

Are 62 de ani si alergai in fiecare zi sa prinzi serialul cu ea la TV. Cine este vedeta care se lauda cu acest corp

Are 62 de ani si alergai in fiecare zi sa prinzi serialul cu ea la TV. Cine este vedeta care se lauda cu acest corp

Multi au copilarit uitandu-se la aventurile lui "Dr. Quinn". Au trecut ani buni de cand s-a terminat serialul, iar Jane Seymour a ajuns la venerabila varsta de 62 de ani.

Actrita se lauda cu forma ei fizica mai mult sau mai putin naturala. De pilda, imaginea in care apare in costum de baie, pe o plaja din fata locuintei sale din Malibu, L.A., a fost realizata acum cateva luni de fiul ei cel mare, in varsta de 28 de ani, care a dorit sa ii ofere mamei sale un cadou special de ziua ei: propria sedinta foto.

"A fost o decizie de moment. Am luat-o ca pe o gluma si am decis sa mergem pe plaja. Nu am facut niciun retus, nu m-am machiat si nici nu m-am coafat", declara Jane Seymour pentru "Hello! Magazine".



Desi timp indelungat a sustinut ca look-ul sau fresh se datoreaza unui stil de viata sanatos, pana la urma Jane Seymour, mama a patru copii si bunica a trei nepoti, nu a mai putut ascunde ca si-a facut nenumerate operatii estetice.

A inceput prin a-si scoate pungile de sub ochi, apoi, dupa ce a nascut, si-a pus silicoane - insa prea multi nu au banuit aceasta schimbare, pentru ca si-a ales niste implanturi destul de mici pentru standardele de la Hollywood. S-a aflat ca si-a facut si un facelift, iar din cand in cand isi mai face si cate o injectie cu Botox.

Foto: Jane Seymour, HEPTA

Actrita in varsta de 62 de ani arata bine, insa cat de curand isi va face o noua doza de Botox - ridurile au inceput din nou sa isi faca aparitia. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni