• PRO TV
  • Inna a imbracat rochia de mireasa: "M-am casatorit!" Fanii sai au ramas blocati cand au vazut imaginile - FOTO

Inna a imbracat rochia de mireasa: "M-am casatorit!" Fanii sai au ramas blocati cand au vazut imaginile - FOTO

Inna a imbracat rochia de mireasa: "M-am casatorit!" Fanii sai au ramas blocati cand au vazut imaginile - FOTO

Nu trece o zi fara ca Inna sa publice imagini fie personale, fie de la pictoriale sau filmari pentru milioanele de fani pe care artista ii are in intreaga lume.

Recent, Inna a imbracat rochia de mireasa si i-a facut pe fanii sai de pe Instagram sa se intrebe daca artista s-a casatorit in secret. In imaginile alb-negru, cantareata apare imbracata intr-o rochie alba, din datela si voal, cu doua curele subtiri in talie si cizme inalte, negre.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTOPe Facebook, insa, Inna a explicat ce se intampla de fapt: "M-am casatorit cu muzica. Am decis asta in urma cu doua zile. Sper ca ma sustineti", le-a scris ea celor aproape 10 milioane de fani de pe reteaua sociala. Cel mai probabil, imaginile sunt de la o sedinta foto pe care o pregateste artista, insa fanii sai au visat cu ochii deschisi la ziua in care Inna va fi mireasa in adevaratul sens al cuvantului: "Abia astept sa te vad mireasa", "Vei fi o mireasa superba", i-au transmis cativa admiratori. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni