• PRO TV
  • O poveste ce merita descoperita. Cum a ajuns o romanca sa imbrace vedete precum Heidi Klum, Catherine Zeta-Jones sau Halle Berry

O poveste ce merita descoperita. Cum a ajuns o romanca sa imbrace vedete precum Heidi Klum, Catherine Zeta-Jones sau Halle Berry

O poveste ce merita descoperita. Cum a ajuns o romanca sa imbrace vedete precum Heidi Klum, Catherine Zeta-Jones sau Halle Berry

Yoana Baraschi, creatoarea unor modele de lux pentru magazine celebre din Statele Unite ca Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus si Bloomingdale’s, a acordat un interviu in exclusivitate pentru emisiunea “Romani de succes” de la ProTv International.

Yoana se poate lauda de asemenea cu faptul ca le imbraca pe unele din cele mai frumoase si celebre femei ale lumii - Heidi Klum, Catherine Zeta-Jones, Halle Berry, Iman si Sierra Miller.

Povestea romancei de succes cu reusite remarcabile pe o piata extrem de competitiva, precum cea din New York, merita descoperita. “Mi se pare important sa ai o directie si sa ai un fel de incredere profesionala, sa stii ca esti bun in meseria ta, sa faci orice sacrificii ca sa te realizezi in meseria ta”,  a declarat Yoana Baraschi, la ProTv International. 

Echipa ProTv International a intrat in premiera in atelierul creatoarei romance unde aceasta pregateste déjà colectiile de primavara 2014 pentru renumitele magazine din New York sau Los Angeles.Ca sursa de inspiratie pentru creatiile sale, Yoana spune ca lucreaza numai cu elemente veritabile care isi pastreaza frumusetea, indiferent de trecerea anilor. Ea spune ca, in primul rand, familia a influentat-o foarte mult si de aici si educatia transformata mai tarziu in talent si  viziune. Fiica sculptorului Constantin Baraschi care a fost si Rector al Institutului de Arte Plastice din Capitala a povestit ca atunci “cand vii dintr-o familie cum am venit eu, totul iti trece prin ochi si dezvolti o cultura vizuala foarte importanta, de cand eram copil aveam acest bagaj cultural vizual.” 

Ea a plecat din Romania in 1978, dupa disparitia parintilor sai, prima oprire fiind la Paris, insa viata a impins-o mai departe spre America. A ajuns in New York in 1983 si primul job a fost intr-un studio de textile. In 2002, Yoana si-a creat si si-a vandut prima colectie, iar de atunci rochiile sale sunt foarte bine cotate. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni